Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha megvan attól még mehetek...

Ha megvan attól még mehetek termálvízes medencébe?

Figyelt kérdés

Sajnos nagy problémám van... most megyek a szüleimmel síelni (történetesen 2009.XII.27) és most is fog megjönni... pár napja késik és tudom hogy megfog jönni.Csak 3napot töltünk ott viszont wellnes szállodába megyünk ahol vannak medencék. Én természetesen szeretnék fürdeni viszont nem tudom hogy jó ötlet-e a menzesszel. Jó persze tudom tampont használni fogok. De a kérdés továbbra is az hogy a termálvíz árt-e nekem oda lent...

Köszönöm a segítséget. 14/L

2009. dec. 26. 21:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem hogy árthat, vagy ha ártana akkor más víz is árt. Amúgy a tampon bent van, nem lehet nagy baj. Cserélgess időben, nem lesz gond.
2009. dec. 26. 21:40
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mehetsz. Én is voltam már úgy kb. hússzor. Előtte persze tampont cseréltem, és nyugodtan üldögéltem a termálvízben. Kutya bajod sem lesz.
2009. dec. 26. 21:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy a termálvíz megárthat.... de a tampon azért kell
2009. dec. 26. 21:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát használni nem használ, eléggé nagy a fertőzésveszély, de azért ha sokat cserélsz, akkor oké. De nem a legjobb...
2009. dec. 26. 21:48
 5/6 anonim ***** válasza:

Tamponnal lehet fürdeni, de én úgy gondolom, hogy a melegvíz felerősítheti a vérzést (mivel a vérkeringést is felgyorsítja)!

Én azt javaslom, hogy ha végképp nem bírod ki, akkor csak 5-10 percig menj be a medencébe.

Ha több medence van, akkor inkább a hidegvizesbe menj úszni, az kevésbé ártalmas ilyenkor.

2009. dec. 26. 21:52
 6/6 anonim ***** válasza:
simán mehetsz, nem lesz semmi bajod, max csak kicsit erősebb lesz. én is fürödtem már úgy meleg vízben,és utána erősebb lett, viszont nem fájt úgy a hasam.
2009. dec. 26. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!