Melyiket egêszsêgesebb használni? A tusfürdőt vagy az intim lemosor az intim terüketekre?
a 103 évesen elhunyt nagyanyám azt tanította:
ne kenj a bõrödre semmit, amit nem ehetsz meg...
ez az egyik olyan bölcselete amit igyekszem is megfogadni.
Én tudom, hogy ma már nagyon szipi-szupi intim lemosókat gyártanak, de én személy szerint nem használom minden nap, mert felboríthatja a ph-t. És ha veszel is, nagyon nézd meg milyenre adod ki a pénzt. Ajánlom figyelmedbe:
#1-es
vízzel és házi és vagy bio szappannal tusfürdõvel. Valahogy elvolt az emberiség évezredekig ezekkel külön intim lemosó nélkül is.
Egen, csak éppen akkoriban nem ugyanazt a higiéniai színvonalat várták el maguktól illetve egymástól az emberek, amit ma mi elvárunk magunktól. Valamint nem ugyanazzal az egészségügyi tudással éltek. Ha egy nőnek az intimflórája megborult attól, hogy lúgos cuccokkal mosogatta, akkor a korabeli gyógymódok vagy segítettek rajta, vagy nem, és ha nem, és a szervezete nem győzte le magától, akkor az is lehet, hogy egész életére úgy maradt, ennek minden következményével együtt.
Félre ne értsetek, szerintem is a tiszta víz a legjobb, de egy héten egyszer azért nem árt neki az intim lemosó - az legalább savas kémhatású, a lúgos tusfürdő és a szappan viszont kifejezetten nem ajánlott, akár bio, akár nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!