Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Melyiket egêszsêgese...

Melyiket egêszsêgesebb használni? A tusfürdőt vagy az intim lemosor az intim terüketekre?

Figyelt kérdés
2014. máj. 6. 11:48
 1/10 anonim ***** válasza:
82%

a 103 évesen elhunyt nagyanyám azt tanította:

ne kenj a bõrödre semmit, amit nem ehetsz meg...

ez az egyik olyan bölcselete amit igyekszem is megfogadni.

2014. máj. 6. 11:54
 2/10 anonim ***** válasza:
40%
Az intim területekre tusfürdőt NEM, hanem maximum csak intim lemosót használunk. Nem tudom, hogy ez miért nem egyértelmű, még a nevében is benne van.
2014. máj. 6. 12:11
 3/10 A kérdező kommentje:
1es, te akkor mivel mosod?
2014. máj. 6. 14:02
 4/10 anonim válasza:

Én tudom, hogy ma már nagyon szipi-szupi intim lemosókat gyártanak, de én személy szerint nem használom minden nap, mert felboríthatja a ph-t. És ha veszel is, nagyon nézd meg milyenre adod ki a pénzt. Ajánlom figyelmedbe:

[link]

2014. máj. 6. 14:05
 5/10 anonim ***** válasza:
51%
Krémmánián nézz szét, néhány intim lemosóban sokkal káosabb anyagok vannak, mint a tusfürdőkben... Népbutítás az egész
2014. máj. 6. 22:39
 6/10 anonim ***** válasza:
Tessék gyógyszertári intim lemosót venni, az tuti nem hagy cserben.
2014. máj. 6. 22:41
 7/10 anonim ***** válasza:

#1-es

vízzel és házi és vagy bio szappannal tusfürdõvel. Valahogy elvolt az emberiség évezredekig ezekkel külön intim lemosó nélkül is.

2014. máj. 7. 07:41
 8/10 anonim ***** válasza:

Egen, csak éppen akkoriban nem ugyanazt a higiéniai színvonalat várták el maguktól illetve egymástól az emberek, amit ma mi elvárunk magunktól. Valamint nem ugyanazzal az egészségügyi tudással éltek. Ha egy nőnek az intimflórája megborult attól, hogy lúgos cuccokkal mosogatta, akkor a korabeli gyógymódok vagy segítettek rajta, vagy nem, és ha nem, és a szervezete nem győzte le magától, akkor az is lehet, hogy egész életére úgy maradt, ennek minden következményével együtt.

Félre ne értsetek, szerintem is a tiszta víz a legjobb, de egy héten egyszer azért nem árt neki az intim lemosó - az legalább savas kémhatású, a lúgos tusfürdő és a szappan viszont kifejezetten nem ajánlott, akár bio, akár nem.

2014. máj. 7. 09:49
 9/10 anonim ***** válasza:
7-esnek tökéletesen igaza van, de akkor mi lenne a kozmetikai cégekkel??????
2014. máj. 7. 11:45
 10/10 anonim ***** válasza:
Normál akármit, ami nem túl erős, és ne túl gyakran használd!
2014. máj. 7. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!