Mi az oka annak, hogy valaki teherbe esik úgy, hogy rendszeresen, órára pontosan szedi a fogamzásgátlót, és nem volt semmi körülmény, ami gyengítette volna annak a hatását?
Figyelt kérdés
...mint pl. hasmenés, hányás, antibiotikum, egyéb gyógyszer.2014. máj. 5. 10:58
1/5 Kései Sirató válasza:
Az az oka, hogy egyetlen fogamzásgátló sem nyújt 100 %-os védelmet, ez egyébként a dobozban lévő tájékoztatóra is rá van írva. Egyébként nagyon ritkán fordul elő ilyen.
2/5 anonim válasza:
Így estél teherbe?
Mert én ugyanebben a helyzetben vagyok,még nem jött meg, az orvos nem lát semmit (korai is lenne).
3/5 anonim válasza:
Az, hogy a fogamzásgátló sem 100%-os, mert az emberek nem egyformák. A biológiában mondhatni nincs 100%.
4/5 anonim válasza:
Ha valaki igy esik teherbe az egy csoda. Olyan hormonbombat kap a tested, h kizart. Valami megis tompitotta a hatasat, amire nem is gondoltal, pl egy masik gyogyszer vagy akarmi. Azert nem 100%ot irnak egyikre sem, mert akkor mindenki perelne oket aki nem tudja hasznalni de eskuszik h o jol hasznalta.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy válaszoltatok.
Nem estem teherbe tőle, meg remélem nem is fogok, de sokan írták itt, hogy rendesen szedték és mégis babát várnak. Kíváncsi voltam az okaira.
És nem akarom, hogy velem is megtörténjen, hisz hülye lennék kikapcsolni a ciklusomat, így is félek, hogy ha abbahagyom, minden rendben lesz-e vele.. Csak másfél éve szültem és nincsenek meg a kellő anyagi körülmények egy másik babához, és lelkileg sem vagyok kész rá.
2014. máj. 5. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!