Tökéletes fogamzásgátló? Többi lent
Figyelt kérdés
Létezik olyan fogamzásgátló ami nem hízlal és nem lesznek pattijaim? Vagy esetleg étvágyat csökkent?:D Most Diane35-öt szedek és híztam 5 kilót. Pattanásaim tökéletesen eltűntek de nagyon szomorú vagyok a hízás miatt.Nem szeretném ha visszajönnének. :/ Ötletek?2014. máj. 3. 18:41
1/8 anonim válasza:
Nekem hüvelygyűrűm van és egy dekát sem híztam tőle, pattanásaim sincsenek.
2/8 A kérdező kommentje:
Azt nem annyira vállalnám be.A gyógyszer tökéletesen jó kategória lenne. :/
2014. máj. 3. 18:53
3/8 anonim válasza:
Most hiába írja bárki, hogy neki mi a jó. Attól neked még ugyanattól lehetnek pattanásaid, plusz kilóid.
4/8 anonim válasza:
mindenki máshogy reagál ezekre a készítményekre, így neked kell végigjárnod neked mi a jó.
Úgy képzeld el hogy a feleségem még a gyerkőc előtt egy nagyon jól bevált tabit szedett (semmi mellékhatás), aztán most elkezdte újra szedni, és valószínűleg a baba után úgy megváltozott a hormonháztartása, hogy a régi jól bevált tabletta elviselhetetlen fejfájást, fáradtságot hozott, 1 hét után muszáj volt leállni vele, mert nagyobb bajt is képes okozni ha ilyen tüneteket produkál.
Előtte volt olyan is ami miatt 2 hetente vérzett. Szóval próbálkozni kell, a nőgyógyász segítségével.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! A dianének a bőrszépítés a fő célja. Arra gondoltam hogy van-e ilyen étvágyelvonó gyógyszer is.
2014. máj. 3. 19:00
6/8 anonim válasza:
Hát pesze, meg barnító, meg fenékkicsinyítő, 3 az egyben.
A fogamzásgátló fogamzásgátlásra való.
7/8 A kérdező kommentje:
Jó is lenne.
2014. máj. 3. 19:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!