Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet az oka hogy egy...

Mi lehet az oka hogy egy hónapja nem jött meg?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elég sűrűn volt pete érésem mostanában voltam is orvosnál vele kb 2 hónapja mert köztes vérzésem volt. Azóta elkezdtem diétázni meg kondi terembe játni súlyzós és kardiós edzést végzem azt hiszem ez miatt van, kiváncsi vagyok volt-e valakinek ilyen tapasztalata. Fogytam is és ma van egy hónapja hogy nem jött meg. Orvoshoz nem akarok menni mert mint mondtam nemrég voltam. 22 éves vagyok. Köszönöm a válaszokat előre!

2014. máj. 2. 22:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Szedtél is valami fogyasztóport?
2014. máj. 2. 22:16
 2/7 anonim válasza:

A fogyás miatt van... ez tuti :)

barátnőmnek augusztusban jött meg utójára és neki is a fogyás miatt

2014. máj. 2. 22:19
 3/7 A kérdező kommentje:
L-carnitint, glutamint, bcaa és fehérjét szedek. Én is azt gondolom, hogy a diéta és a fogyás!
2014. máj. 2. 22:25
 4/7 A kérdező kommentje:
És az étrendem is teljesen más! Szóval egy ilyen 180* fordulat.
2014. máj. 2. 22:30
 5/7 anonim ***** válasza:
Csak vigyázz magadra. Ezek szerint ugyanis a szervezeted azt tapasztalja, hogy éhezel. Ha nem eszel normálisan, később iszonyú kínjaid lesznek, hogy újra bírd indítani - esetleg sosem fog helyreállni normálisan. Szóval ne ess át a ló másik oldalára ennyire radikálisan...
2014. máj. 3. 00:57
 6/7 A kérdező kommentje:
Napi 5x eszek! Annyi hogy nem össze vissza hanem csirke hal nagyon kevés csoki szénhidrát csak zöldség gyümölcs, teljes kiörlésü kenyér stb. :) Égezni nem éhezem! :)
2014. máj. 4. 23:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha a menstruációd leállt, akkor a szervezeted úgy érzi, hogy éhezel.

Hogy ez amiatt van, hogy túl keveset eszel, vagy amiatt, hogy kevesebbet eszel, és azt is leedzed, azt nem tudom, de értsd meg, hogy VALAMI BAJ VAN azzal, amit csinálsz.

2014. máj. 4. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!