Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért múlt el a 6. napon a...

Miért múlt el a 6. napon a menstruációm?

Figyelt kérdés
7 napig tart MINDIG ! és nem éppen jön semmi , furcsállom mert előzőleg lefeküdtem a barátommal és nem védekeztünk! szerintetek van köze ennek egymáshoz? mert időben ki vette...

2014. máj. 2. 01:09
 1/10 anonim ***** válasza:
lejárt a szavatosságod :'(
2014. máj. 2. 01:15
 2/10 anonim ***** válasza:

Miért ne múlna el?

Nincs olyan, hogy mindig. Most épp nem.

úristen de buta...

és az meg ne nyugtasson meg, hogy időben kiveszi, mindazonáltal épp ennek most nem ahhoz van köze.

2014. máj. 2. 01:17
 3/10 tkodit válasza:
100%
Az "időben kivette" az nem védekezés, úgyhogy teljesen jogosan megérdemled a parát. Mivel megjött, ezért nem sanszos a terhesség, de kizárva amúgy így sincs.
2014. máj. 2. 01:50
 4/10 anonim ***** válasza:

Nincs kizárva a terhesség sem. Nem hiszem el, hogy még mindig vannak ilyen szörnyen buta lányok, hiába mondjuk el minden nap hatszor a gyakorin, hogy AZ IDŐBEN KIVETTE NEM VÉDEKEZÉS, mert az előváladékban is vannak spermiumok.

Várd szeretettel, hogy a jövő havi meg fog-e jönni.

2014. máj. 2. 10:27
 5/10 anonim ***** válasza:
Ne várj semmit se szeretettel, vegyél egy terhességi tesztet. Ha terhes vagy, ki kellene ilyenkor már mutatnia. Egyébként maximálisan igazuk van ez előttem szólóknak, a megszakítás nem védekezés, ezentúl tessék óvszert vagy bármi mást használni, ha nem akarsz aggódni.
2014. máj. 2. 13:47
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem mutatja még ki a terhességi teszt, most van a hetedik napja (azért panaszkodik, hogy nem jön neki semmi)..., és max pár nappal ezelőtt feküdhettek le a pasijával. (A mostani konkrét menstruáció hosszára amúgy szerintem nincs hatással, akár lett baj, akár nem.)
2014. máj. 2. 13:50
 7/10 anonim ***** válasza:
Én úgy értelmeztem, hogy az előző ciklusában lefeküdt a barátjával, nem védekeztek, és most csak 6 napig tart neki a menstruációja. De akkor lehet, hogy félreértettem, végül is ez az előzőleg nem túl konkrét :D
2014. máj. 2. 15:33
 8/10 A kérdező kommentje:
nem az előző hónapi havinál .. hanem ennél a havinál 4.napomon történt ez! és elég hülyén írtam le bocsánat.. de barátommal mindig így csináltuk soha nem volt semmi .. és amit senki nem tud hogy lefeküdtem valaki mással a barátom után és vele is így történt a dolog .. azért a volt barátomban jobban megbíztam mert nem volt semmi sosem. több mint 1 évig együtt voltunk. így már érthető?
2014. máj. 5. 11:03
 9/10 anonim ***** válasza:

Arról, hogy "eddig nem volt semmi", volt egy jó beírás mostanság egy másik posztban:

tudod, van az a mondás, hogy "addig jár a korsó a kútra", biztos te is ismered...

2014. máj. 5. 11:11
 10/10 A kérdező kommentje:
hát ezt jól elszúrtam .. a következő hónapban csak reménykedni tudok ..
2014. máj. 5. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!