Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 11 eves vagyok. Egy ido ota...

11 eves vagyok. Egy ido ota kezd duzzadni a mellem. Ez a menstruacio elso jelei koze tartozik? Kerlek valaszoljatok.

Figyelt kérdés

2014. máj. 1. 10:51
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Ez mi lehet?
2014. máj. 2. 07:45
 12/17 anonim válasza:
nekem is igy van csak én 13 vagyok és sokat nôttek a melleim meg fehér trutyi vann a bugyimba és nem tuudom mi...szerintem hozza tartozik , de nekem se jott. meg meg:((((
2014. máj. 4. 11:16
 13/17 anonim válasza:
Ha csak sárgás, akkor semmi különös
2014. máj. 4. 15:14
 14/17 anonim válasza:
Nekem a fehér trutyi-féleséggel kezdődött de csak kb. fél évre rá jött meg.Ne ijedj meg ettől.Ha tisztasági betétet raksz be akkor észrevehetetlen lesz az egész. 12/L
2014. máj. 5. 17:11
 15/17 anonim válasza:
És persze ez nem minden esetben van így mint nálam.
2014. máj. 5. 17:14
 16/17 anonim válasza:

Lehet a hormonális fejlődéstől is elszíneződés a fehérnemün, de lehet valamilyen uszodában, vagy másutt összeszedett gombás fertőzés is. Meg kell mutatni anyukádnak, majd ő segít eldönteni.

Nekem mindkét lányomnak 11 évesen kezdett nőni az egyik melle, először kis duzzazat jelentkezett. Megijedt mindkettő, kiokoskodták, hogy melldaganatuk van, orvoshoz vittem a nagyobbikat megmutatni, bármennyire hihetetlennek tűnt, a melle nőtt, először az egyik. 13 éves korukban jött meg a mentsuációjuk, két évre rá. Normális dolog, hogy a mirigyekkel telítődik a mell, lassan fejlődnek ki. Nekem 15 éves korom után már nem nőttek a melleim, csak terhességkor később. A lánykori mellformára visszament szoptatás után, de kissé az egyik - a nagyobb - megereszkedve. Arra kell vigyázni, hogy ne hízzon el az ember, mert akkor a mell formája teljesen tönkremegy, elveszíti rugalmasságát.

2014. máj. 7. 11:34
 17/17 kohdf hirte válasza:
A fehér trutyi a hüvelyváladék , és erre 6-12 legf18 hónapra jön meg a elso menstuáció ! De nézz utáanna a neten :) 11.5 /L
2014. júl. 15. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!