Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Normális, hogy folyton nedves...

Normális, hogy folyton nedves vagyok?

Figyelt kérdés
Nem, nem a felizgultságra gondolok, hanem arra, hogy pl a csiklómnál is. Ha odanyúlok akármikor, érzem hogy nedves. Ez mitől van, normális?
2009. dec. 25. 10:39
 1/8 anonim ***** válasza:
63%

Lehet hogy fertőzés, de az is lehet hogy alapból van neked mindig ennyi nedved. Én is mindig nedves vagyok, mindig kell használnom tisztaságit :S

Azért a biztonság kedvéért menj el egy nődokihoz.

2009. dec. 25. 10:50
 2/8 A kérdező kommentje:
de nem úgy, hogy folyik belőlem, csak szóval... pl arra kell gondolni hogy elmész fürdeni megtörlöd magad jó alaposan... aztán még érzed hogy kicsit nedves a külső részén, meg a csiklónál, de megszárad. na nekem nem...
2009. dec. 25. 10:54
 3/8 anonim ***** válasza:
50%
Jaaah értem. Hát akkor passz:S szerintem menj dokihoz mindenképp
2009. dec. 25. 11:01
 4/8 anonim ***** válasza:
95%
figyi sztem a csiklója senkinek sem csontszáraz. mindenkinek nedves kicsit, vagy jobban. neked jobban.
2009. dec. 25. 11:30
 5/8 anonim ***** válasza:
90%
Egyszerűen folyásod van, de ha nem érzel viszkető, égő érzést akkor nem rendellenes. Nekem is mindig nedves de engem nem zavar. Ha valami tünet jelentkezik menj nőgyógyászhoz.
2009. dec. 25. 12:17
 6/8 anonim ***** válasza:
92%
A nyálkahártyák folyamatosan nedvet termelnek, mindenütt. Ez szükséges, mert az nem jó, ha kiszáradnak...
2009. dec. 25. 17:10
 7/8 anonim ***** válasza:
61%
Hehehehe kb ugyanazokat írtam mint az előző válaszolók és mégis lelettem pontozva elég szépen. Az első két választ írtam én. Mi benne a hiba? -.-
2009. dec. 25. 17:34
 8/8 A kérdező kommentje:

valakinek sajna nem tetszett:( sajnálom, ne vedd magadra :(

de köszönöm a válaszokat!

2009. dec. 25. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!