Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Barna folyás 2 hete. Mitől lehet?

Barna folyás 2 hete. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
November 28-án rendesen megjött a menzeszem, meg volt 5 napig, rá 1hétre ilyen barna folyás jelentkezett. Kb 1hétig görcsölt a hasam is, hasmenésem volt. Ez 1hét után elmúlt, lehet valami akkori vírust kaptam el. A barna folyás azóta is megvan, immár 2hete. Néha pisilés végén fáj ott lenn, hol kevésbé, hol borzasztóan. Lehet köze van hozzá, hogy tampont használok, ugyanis nem tud tőle teljesen kiürülni a vér, de akkoris 2hét az nagyon sok. Nem túl sok barna vér távozik belőlem, de sajna betétnek mindig fenn kell lennie. 20 éves vagyok, mondtam már anyának, azt mondta reméli nem a méhemmel van valami gubanc. Fogamzásgátlót szedek immár féléve és eddig semmi probléma nem volt vele, gondolom nem amiatt van. Szerintetek mi lehet ez? Kérlek segítsetek, nagyon félek.
2009. dec. 25. 03:04
 1/3 anonim válasza:
Bazeg mennyél el orvoshoz -.-
2009. dec. 25. 05:13
 2/3 anonim ***** válasza:
ne találgass a bajok között,és ne is kérdezz erről senkit,mert nem lát senki beléd.mindenképp menj el nőgyógyászhoz.ne attól félj,hogy komoly bajod van,mert biztos nincs,de ha nem mész el orvoshoz,akkor komoly bajod is lehet később.
2009. dec. 25. 10:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem volt ilyen tünetem, egyszer fogamzásgátló injekciótól borult fel a hormonháztartásom, nemrég viszont a sok szex miatt volt barna folyásom de kevés ideig (kb. 1,5 hétig). Valami hormon problémád lehet de utalhat méh problémára is (daganatra) de szerintem attól ne félj. A fogamzásgátló gyógyszertől előfordulhat egyébként de azért jobb ha megnézeted magad, de az orvos nem tudja elmulasztani. Felírhat vérzéscsillapítót, de én szedtem a Dicynonet és semmit se ért. Türelmesnek kell lenni és valószínüleg a következő menstruáció idejére elmúlik. Lehet hogy kevesebb ideig lesz majd meg. Felfázva is lehetsz és erre utal a fájdalmas vizelés. Ha húgyhólyag gyulladásod van arra venned kellene Ciprinolt (olcsóbbik) vagy Nolicint. Nekem használtak csak sajna vénykötelesek. Ha nagyon fáj vegyél be Apranaxot és én próbálkoztam kamillateás borogatással is, keveset enyhített a fájdalmon
2009. dec. 25. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!