Rendszertelen menstruációra és nagyon erős görcsökre fogamzásgátló?
Remek. És addig szenvedj?
Tíz év alatt 2,5 évet fetrengj a görcsökben?
Bizony ez műhiba!!
Normális orvosok ki is vannak bukva azokon, akik ezt megteszik!
Nekem is nagyon szabálytalan volt a ciklusom, volt hogy kimaradt, volt, hogy előbb jött meg mint kellett volna. Átlagosan olyan 10-13napos volt a mensim, ebből az első 5 nap iszonyat erős vérzéssel járt, erősen görcsöltem is. Elmentem a nőgyógyászhoz, mivel ekkoriban lett barátom is, és kértem, hogy írjon ki egy nekem való fogamzásgátlót. Vérvizsgálat és szövettan után ki is írt egy az alkatomnak is megfelelő fogamzásgátlót. Már 5 éve használom, a ciklusom rendszeressé vált, nincsenek görcsök, a vérzés (megvonásos vérzés) 4napos. Mind e mellett, elmúltak a pattanásaim, és az addig erősebbnek mondható szőrzet (lábon) is enyhült.
Nem kell ennyire ellenezni a tablettát.. A ma használtak már annyira kis hormonmennyiséget tartalmaznak, hogy az semmiben sem gátolja a későbbi teherbeesést. Sőt! 3 ismerősöm (köztük a nővérem és anyukám is) a tabletta abbahagyása utáni 3 hónapban esett teherbe elsőre. A másik jó dolog pedig az, hogy nyugalomba helyezi a petefészkeket, ezáltal cisztáktól sem kell félni.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!