Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez már a menszesz jele?...

Ez már a menszesz jele? Szerelkezzek fel betéttel vagy még nem szükséges?

Figyelt kérdés

Sziasztok! már 1-2 eve szoros vagyok fent,lent. 2 éve van fehérfolyásom 1-1,5 hónapja egyszer egy picit barnás is volt.

a melleim 0,5 éve nőnek.( és 1 hete nagyon faj ha ra vekszem/erősebben hozzáérek )Ezek már a menszesz jelei.? :)

az értelmes válszokat nagyon-nagyon szépen köszönöm.! 12/L

2014. ápr. 28. 19:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
lehet, hogy görcsölgetni fog az alhasad előtte pár nappal
2014. ápr. 29. 19:56
 12/14 A kérdező kommentje:
köszi a gyors választ! :)
2014. ápr. 29. 20:12
 13/14 anonim válasza:
nem hangzik furcsán... én nem voltam rá így felkészülve szerencse h pont akkor értem haza amikor észrevettem...
2014. júl. 22. 15:00
 14/14 anonim válasza:
12 vagyok, nekem tavaly jött meg, szerencsére Szombaton, lassan egy éve :) Fürdésnél vettem észre egy barna foltot, anyuval raktunk be betétet. aztán másnapra lilás-barnás volt, ez egy hétig. Ne aggódj, lesz időd felkészülni, nem fogsz valószínűleg átázni mert először kevés fog jönni!
2014. nov. 16. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!