Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mik tartoznak a menses előtti...

Mik tartoznak a menses előtti tünetegyüttesbe?

Figyelt kérdés
2009. dec. 24. 12:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Has-derék-hátfájás, hányinger, hányás, mellfeszülés, fejfájás.
2009. dec. 24. 12:44
 2/11 anonim ***** válasza:
Ingerlékenyebb,érzékenyebb vagy mint úgy általában.Görcsöl a hasad,fáj a fejed,esetleg hányinger stb...De ezt nem lehet konkrétan megmondani,mert mindenkinél másképp jelentkezik.Sőt van olyan is,hogy csakugy hirtelen minden figyelmeztető jel nélkül jön meg.
2009. dec. 24. 12:46
 3/11 anonim ***** válasza:
Az én esetemben ezek: mellfeszülés,mellfájás,haspuffadás,néha hányinger,vagy fejfájás,levertség,fáradtság,kedvtelenség,ingerlékenység,néhány esetben derék-vagy lábfájás.De ez személyenként változó.
2009. dec. 24. 12:50
 4/11 anonim ***** válasza:
mellfeszülés, hányinger, levertség, fáradtság (nekem még bokafájás is) szédülés, haspuffadás, hasgörcs
2009. dec. 24. 13:00
 5/11 anonim ***** válasza:
Ja,és az étvágy váltakozása,mielőtt megjönne folyamatos éhségérzet,meg evés,menses közben meg étvágytalanság,érzékenyebb gyomor.
2009. dec. 24. 13:03
 6/11 anonim válasza:
Az eddigi felsoroltak+ilyekor valakinek az arcán pattanások jelenek meg, és még akár, érzelmi ingadozás, hasonlok.
2009. dec. 24. 13:25
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon fáj előtte és közben is a mellem ( nem tudok hason feküdni), pattanások jelennek meg az arcomon, derékfájás, ingerlékenység. 16L
2009. dec. 24. 13:28
 8/11 anonim ***** válasza:
nekem fáj a mellem,görcsöl a derekam,hányingerem is van néha.. pattanásaim kijönnek
2009. dec. 24. 13:34
 9/11 anonim ***** válasza:

kinek hogy.

nekem csak ahasam puffad fel, de az irgalmatlanul :) meg a kedvem kicsit rosszabb.

2009. dec. 24. 13:35
 10/11 anonim ***** válasza:
Én az előtte való napokban ideges vagyok,de nagyon,hisztizek és ordibálok:D
2009. dec. 24. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!