Normális, hogy ennyit késik?
Figyelt kérdés
2 éve menstruálok, nagyjából beállt 24-30 napra minden hónapban, viszont most 2 alkalommal kimaradt. Nem-tudom, közrejátszik-e ebben, hogy 1-1.5 hónap alatt 57-58.5 kilóról 53-54.5 kilóra fogytam a 164 centimhez. Anyu javasolta, hogy menjek nődokihoz, de én nem szeretnék. (kor:15)2014. ápr. 26. 16:24
1/3 anonim válasza:
Fiatal vagy, ilyenkor ingadozhat. A fogyás is közrejátszhat benne, akár még a stressz is. Két kimaradás után viszont érdemes mégis felkeresni egy dokit, megvizsgál, ha nincs semmi, anyukád is megnyugszik. (Viszont utalhat ez akár hormonális problémára is, ezt kell gyorsan kizárni.)
2/3 anonim válasza:
Teljesen normális ez még a korodban, nekem pl.8 hónap maradt ki 15 évesen és az is rendben volt.
A fogyás természetesen okozhatja szintén.
3/3 anonim válasza:
17 éves korodig simán kimaradhat néhány hónap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!