Lógni fognak a melleim ha csak akkor hordok melltartót ha elmegyek valahová?
Otthon nem szeretem hordani mert kényelmetlen,meg elég kicsik is (75B) de nem szeretném hogy pár év múlva lógjanak.
15/L
Énsem hordom otthon..
nekem is 75B..
szerintem pont, hogy ezáltal nemfog lógni.
mivel így az izmok nem lazulnak el és később is lesz tartása..
Nem is kell otthon. Én sem hordok, nekem is 75B-s. :)
Akinek nincs nagy melle, csak akkor hordjon,ha mozog(pl tesióra). Arra pont elég lenne. Csak cikis ha hideg van, én is hordok ha kimozdulok. :)
Akinek nagyok, annak jobban kell.
Szia!
Nekem 85B-s.Ha kimozdulok akkor nekem szükségem van melltartóra mivel a 2 mellem eléggé eltérő méretű és melltartóval kevésbé látszik meg a tesiórák miatt is, meg hát ilyen korban már elvárja a környezeted hogy hordjad. :S
Itthon énsem hordom mert nem tartom szükségesnek.
Én még a munkahelyen sem mindig hordok, igazából csak akkor ha átlátszó a blúz, vagy vékony anyagú, és átlátszódna a mellbimbóm. Amúgy 70A a méretem, szóval ennél kisebb csak a csecsemőknek van.
25/L
nekemis 75B 20 éves koromban kezdtem el melltartót hordani, és NEM LÓG!!! de otthon továbbra sem hordom, csak akkor veszem fel, ha a felső megköveteli.
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!