Méhnyakrákban fiatalok is meghalnak... a rák nem válogat, persze nem sokat tudsz te erről..
2014. ápr. 24. 20:08
12/20 anonim válasza:
Nagyon zavar ez a fajta hozzáállás. De hát a ti életetek.
2014. ápr. 24. 20:10
13/20 anonim válasza:
És mit gondolsz, hogy a rák majd megkérdezi, hogy hány éves vagy és majd legyint, hogy ááááá, fiatal vagy még hozzá.
Minél rendszeresebben megy az ember szűrásre (évente) és álatlános vizsgálatra, annál biztonságosabban érzi magát a nőgyógyásznál. Én az enyémmal nagyon jó kapcsolatban vagyok, igazán bizalmi kérdéseket is simén meg tudok beszélni vele. Nagyon megnyugtató tud lenni, hogy egy szakember figyelemmel követ, ellenőrzni az egészségem. Ezért járok rendszeresen fogorvoshoz is, pedig az se kellemes szituáció, ott is intimzónában turkálnak ha úgy nézzük.
2014. ápr. 24. 22:46
14/20 anonim válasza:
23 éves korod körül, vagy a nemi élet megkezdése után kb 1 évvel, az orvosi protokoll szerint.
2014. ápr. 25. 07:55
15/20 anonim válasza:
Semmi olyan tünetem nincs, ami rákra utalna, ráadásul nemrég voltam rendesen kivizsgálva. Teljes vérkép, uh, minden. Kicsi a rák valószínűsége.
2014. ápr. 25. 08:50
16/20 anonim válasza:
Hát de kis butus vagy....A méhnyakráknak (főleg kezdeti stádiumban) semmi tünete nincs. Csak célirányos vizsgálattal lehet kimutatni. ( kenetvétel). Persze ha az ember akar találni kifogást.... Amúgy, ismersz olyat aki nem időben diagnosztizált rák miatt meghalt, holott amúgy ha előbb észreveszik, simán kezelhető lett volna? Én igen.
2014. ápr. 25. 10:19
17/20 anonim válasza:
Élni nem szeretsz, de provokálni igen.
2014. ápr. 25. 11:02
18/20 anonim válasza:
Valóban szinte a nullával egyenlő a rák esélye 23 év alatt. ezért is ajánlják kb abban a korban kezdeni a szűrést.
Persze ha élsz nemi életet akkor annak elkezdése után 1 évvel is érdemes elmenned egy szűrésre, ajánlják is.
2014. ápr. 25. 16:50
19/20 anonim válasza:
Utsó, ezt honnan a fenéből vetted, hogy nulla az esélye? Nagyon nagyon el vagy tévedve! Ilyen kijelentéseket ne tegyél légyszíves, mert marha nagy butaság!
2014. ápr. 25. 18:26
20/20 anonim válasza:
Igen, 25 év alatt teljesen elenyésző, szinte nulla a méhnyak és emlőrák esélye, de ahogy arra is van esély hogy ma a fejedre esik egy cserép az egyik háztetőről és belehalsz, úgy a rák sem kizárható.
Persze a normális nőkről beszélek és nem azokról, akik 13 évesen kezdték a nemi életet váltogatott partnerekkel és hormonokkal tömik magukat azóta is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!