Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szeretnék hízni. Van erre...

Szeretnék hízni. Van erre valami gyógyszer? Mert hallottam már róla.

Figyelt kérdés
2014. ápr. 24. 11:40
 1/4 anonim ***** válasza:

Mitől vagy sovány?

Általános étvágynövelő a B vitamin, lehet próbálkozni Béres cseppel, paradicsomlével.

De ha valami bajod van, amiről nem tudsz, akkor bármit csinálsz, nem fogsz hízni. Vizsgáltasd ki magad.

2014. ápr. 24. 11:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen, először tényleg vizsgáltasd ki magad belgyógyásszal, én pl azért voltam gyerekként nagyon sovány, mert liszt- és laktózérzékeny vagyok, ez csak 17 éves koromban derült ki. Akkor 46 kg voltam, most 22 évesen 54 kg vagyok. A +8kg-nak kb. a felét magamtól szedtem fel, a megfelelő diétával (ugye ezáltal javult a felszívódás és az anyagcsere is), a másik felét pedig az utóbbi fél évben a dm-es hajvitamin okozta. Soha semmitől nem nőtt az étvágyam, bármit szedtem, ez a hajvitamin viszont 1 hónap után olyan éhséget okozott, hogy le kellett állnom vele, mert nem bírtam már, hogy állandóan éhes vagyok. :) Szóval ajánlom ezeket a figyelmedbe.
2014. ápr. 26. 18:37
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nincs semmi bajom szerencsére, csupán nagyon hamar nyúltam meg, és hízásban nem tudtam vele lépést tartani.. most 18 éves vagyok, és egy ideje már nem nőttem, úgyhogy valószínű már nem is fogok ( 176 cm vagyok), de hiába eszek egyszerűen nem látszik rajtam az a felszedett 2-3 kiló..
2014. ápr. 26. 22:47
 4/4 A kérdező kommentje:
ez a dm-es hajvitamin dolog érdekes :) elküldenéd nekem esetleg privátban, hogy melyik az ?
2014. ápr. 26. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!