Lindynette fogamzásgátlòròl milyen tapasztalataitok vannak?
Hát, én már jó régóta szedem, és semmi bajom nincs vele.
Az első terhességem előtt szedtem 2-3 évig, a két gyerek között is azt szedtem, meg a 2. születése után is már 1 éve.
De ha bizonytalan vagy benne, akkor inkább kérd meg a dokid, hogy írjpn fel mást.
Valakinek az egyik, valakinek a másik jön be.
szia!
Én csak negatív véleményt tudok írni a gyógyszerről.
2,5 évig szedtem, közben folyamatosan jártam kontrollra. Azt hittem, minden rendben van. bár az elején gyanakodhattam volna, mert a gyengébbtől 1,5 hónapig véreztem egyfolytában, mire felírta az erősebb változatot. Attól nem volt semmi bajom látszólag. Minden évben elmentem a dokihoz, ott mindig minden rendben volt.
A bajok persze nem járnak magukban. Magas volt tőle a vérnyomásom, sokszor rosszul voltam, nagyon fájt a fejem és sírógörcseim voltak mindentől.
Kb 29 éves fejjel egy hisztis kis p..csa lett belőlem, pedig egy komoly lány vagyok.
Aztán abbahagytam. 6 hónapig nem volt semmi baj, de aztán nem jött meg 1 hónapig, aztán 1,5 hónapig egyfolytában megvolt. Azóta peteérés nincs, 3 doki adott 3 fajta diagnózist...Most várom, hogy megjöjjön, de nem akar, mert mennem kellene hormonális vérvételre.
És még szeretnék babát,. de lehet hogy egy életre elcseszett ez a gyógyszer.
NE VEDD MEG!!!!!!!!!
A húgomnak bejött a Milligest, azt nem ajánlották?
Utolsó: Neked nem a Lindynette b....szta el a ciklusod, hanem a fogamzásgátló.
Teljesen mindegy, mit szedtél volna, ugyanez lett volna a következmény, a hatásmechanizmusuk ugyanis ugyanaz.
Lehet, hogy egy másfajtától nem lettél volna hisztis, de a ciklusoddal ugyanez lett volna.
Ez bármelyik tabinál előfordulhat, nem csak a Lindynél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!