Mitől van hol több, hol kevesebb sárgás, túrószerű folyásom + megduzzadva az egyik szeméremajkam?
Novemberben volt hüvelygombám, arra vettem canestent, el is múlt, teljesen normális volt minden. A duzzanat akkor jelentkezett és azóta sem apadt le (de az is lehet, hogy semmi köze hozzá, bár ezt kétlem).
Más tünetem nincs (nincs viszketés, égő érzés) 6-án tud csak a doki fogadni.
Szerintetek mi lehet?
Tehát akkor csak egy ideig tünetmentes volt a hüvelygombám. Remélem igazad lesz és a doki meggyógyít :)
Én még arra gondoltam, hogy a gomba elmúlt, és a hüvelyflórám nem állt helyre. Azért van ez a fura folyás.
Tudom, de nincs égő-viszkető érzés...
De majd a doki megmondja :)
Voltam dokinál: a szeméremajkam nincs megduzzadva (akkor valószínűleg csak bemeséltem magamnak az ijedtségtől :) )
Amúgy meg bakteriális fertőzés, kaptam rá Klion-D100 hüvelytablettát. Remélem ettől elmúlik majd.
Ez után a Klion után nem kell kúp, hogy a hüvelyflóra helyre álljon?
Mondjuk kérdeztem, hogy visszamenjek-e kontrollra, azt mondta, hogy ráérek egy-két hónap múlva menni (tehát nem sürgős a 10 napos Klion-kezelés után). De ha nem múlik el, akkor úgyis visszamegyek... de el fog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!