Ha doki előtt csak 2-3 órával tudok megfürődni és gyaloglok 4 km-t, ugye nem lesz büdi a nunim?
Én is pamut fehérneműt hordok, meg 1 hete borotváltam a nunim, így nagyon pici a szőr is, remélem akkor így nem lesz gond.
Sajnos ebben a városban csak egyetlen doki rendel, rendes ő is, de nagyon idős, 20 évvel ezelőtti korban él szegény, meg a rendelő felszereltsége is a nullával egyenlő.
Eddig mindig elvitt autóval a barátom a dokihoz, de most derült ki, hogy ma nem tud, ezért "pánikoltam" be.
Kérdező, készülj úgy, hogy még a dokinál el tudj menni a wc-re, oda vidd be a törlőkendődet, bent alaposan mosd ki a csap alatt (amíg már nem lesz illatos, csak vizes lesz) és azzal töröld meg magad alaposan alul. Ez elég kell legyen. Utána csak arra vigyázz, hogy a wc papír ne ragadjon bele.
Én többször szoktam munka után menni nőgyógyászhoz, akkor ugye reggel fürdök utoljára, de egy kis kreativitással meg lehet ugye oldani.
szerintem eléggé büdi lesz.próbáld ki hogy egy erős illatú kézkrémet vagy testápolót kesz bele!
lehet bevállik,de nem bizti.nekem bevállt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!