Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mikor fog normálisan megnőni?

Mikor fog normálisan megnőni?

Figyelt kérdés
175 cm vagyok 70 kg 15/L.Másfél éve van meg és azóta is csak annyit nőtt a mellem h kicsit kintebb van és kúp alakú.Nagyon utálom!Fog még nőni?Ha igen kb mikor?Vagy van vmi torna hogy szép kerek legyen?
2009. dec. 22. 23:09
 1/8 anonim ***** válasza:
jaj mennyél már, 15 éves vagy. mégis mit akarsz? tőgyeket? bőven megfog az még nőni, 18 éves korodra szép melleid lesznek.
2009. dec. 22. 23:10
 2/8 anonim ***** válasza:

Terhesség alatt is majd még fog nőni.

Aki meg szeret, az így is szeretni fog, sokkal fontosabbak a belső értékek, mint az, hogy milyen melltartót hordasz.

2009. dec. 22. 23:15
 3/8 anonim ***** válasza:
a mellek 21 éves korig nőnek, szóval nyugi
2009. dec. 22. 23:21
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem 21 után is, pláne ha hízol :)

15 évesen hihetetlenül lapos voltam, de aztán mégis beindult a növekedés.

2009. dec. 22. 23:33
 5/8 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom... Érdekes, amiket írtok. Nálunk a családban mindenki max. 14 éves korára kifejlődött "mellileg". Már a 12 éves unokahúgom is melltartót hord. Utána nekünk már nem nőtt sehová.

Na persze, terhesség alatt megnő, utána meg felére aszalódik. :S

2009. dec. 22. 23:38
 6/8 anonim ***** válasza:
nekem 14 évesen még semmi sem látszódott a melleimből...
2009. dec. 22. 23:41
 7/8 anonim válasza:
Én 13vok...nincs meg...de már 4.-ben elkezdett nőni a mellem...mostanra már mindenkinek van körülöttem (szinte) ugyhogy nem nagy cucc
2009. dec. 23. 15:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Egy lány szépsége nem a mellméretén múlik és ahogy az egyik Válaszoló is írta, a belső értékek sokkal fontosabbak! Aki nem fogad el, olyannak amilyen vagy, az meg sem érdemel!!! De Te is fogadd el magad!!! Fiú vagyok!
2009. dec. 24. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!