Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért görcsöl olyan gyakran a...

Miért görcsöl olyan gyakran a hasamalja?

Figyelt kérdés
a nőgyógyász azt mondta,nem lát semmit,de gyakran visszatér még nyáron is(ezért nem biztos hogy felfázás)de gyakrabban csak a bal oldalon fáj,
2009. dec. 22. 21:08
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem lehet, h a menstruáció okozza a fájást? Vagy azon kívül is szokott fájni a hasad alja?
2009. dec. 22. 21:12
 2/9 A kérdező kommentje:
nem csak akkor görcsöl ha menstruálok,van még 2 hét hogy megjöjjön és most is görcsölök
2009. dec. 22. 21:16
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem is ugyanez van, most készülök magánrendelésre mert az sztk-s doki azt mondta hogy semmi bajom, sőt azt sem hiszi el hogy tényleg fáj. Ultrahangot sem csinált, csak megnyomkodta a hasamat (azt hittem, becsinálok úgy fájt), és nem foglalkozott velem tovább. Neked csinált ultrahangot?
2009. dec. 22. 21:20
 4/9 A kérdező kommentje:
nekem se csinált ultrahangot azt mondta nem biztos hogy nőgyógyászati eredetű csak oda sugárzik ki,pedig valami van mert csak úgy nem fáj
2009. dec. 22. 21:31
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem petefészek gyulladáskor szokott ilyen probléma jelentkezni. Még nyáron is.Viszont elég egy icipici megfázás, vagy elég ha hideg kőre zokni nélkül rámegyek kész végem. De akkor nem gyullad be csak érzékeny.
2009. dec. 22. 21:37
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen most olvastam van még két heted. Akkor a köztes állapotban amikor a peteérés van, akkor is lehet egyes egyéneknél hasi görcs.
2009. dec. 22. 21:38
 7/9 A kérdező kommentje:
a petefészek gyulladás nem jár lázzal?Én úgy tudom és nekem az nincs.Azt nem tudom,hogy a peteérés miatt van-e,de az mennyire fájhat?Mert én ha együtt vagyok a párommal ilyenkor nagyon érzékeny és fáj a szex ott bent,és van amikor minden lépésnél megérzem annyira fáj
2009. dec. 22. 21:50
 8/9 anonim ***** válasza:
A petefészek gyulladás nem minden esetben jár lázzal. Viszont érdekes a hasi fájdalmad.Nem ártana egy lisztérzékeny vizsgálat, ezt nagyon komolyan írom. Mert nekem a lisztérzékenységem úgy derült ki, hogy állandóan fájt a hasam huzamosabb ideig, és görcsölt is. Még akkor is ha együtt voltunk a párommal. De nem kellett ahhoz szex hogy görcsöljön.
2009. dec. 23. 22:13
 9/9 A kérdező kommentje:
nekem se szex közben fáj csak,amúgy is érzem
2009. dec. 28. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!