Canesten krémtől miért csíp?
Kiütéseket hüvelygomba nem igen szokott okozni. Gyulladást, ami piros, gyulladt felszínt okoz, azt igen, de ilyet még nem hallottam, hogy valaki kiütéses lett volna a hüvelygombától.
Amúgy azért csíp valószínűleg, mert gyulladt a terület.
És amúgy ki mondta neked, hogy Canestent használj? Orvos? Csinált előtte vizsgálatot, hüvelykenet tenyésztést és az alapján mondta, hogy neked hüvelygombád van és használj Canestent?
Amennyiben nem így volt, úgy hagyd a fenébe a Canestent és irány az orvoshoz!!!
Nem kiütések, hanem a szokásos hólyagok amik vannak hüvelygombánál... Nem tudom normálisabban leírni. Igen, doki mondta, hogy hüvelygomba. De magamtól is tudtam, mert nem először van.
A külső tünetek (égő érzés pl) mitől múlnak el? A krém elvileg csak viszketésre van, legalábbis ezt olvastam. Segíts kérlek!
A hüvelygomba sem kiütéssel, sem hólyaggal nem jár együtt.
Ami hólyagokat okoz intim tájon, az a nemi herpesz.
Amúgy ha annyira csíp, akkor ne használd, mert jobban ártasz, mint használsz vele.
És azért csíp ennyire, mert ott vannak azok a hólyagok és mert gyulladt a bőrfelszín.
Erre ha orvos írna fel, akkor egy gyulladáscsökkentő krém lenne jó.
Inkább szerintem nőgyógyász helyett menj el egy bőr és nemi beteg gondozó szakemberhez. Ő pikk-pakk megoldja a problémádat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!