Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hüvelygombára jó a sima Canesten?

Hüvelygombára jó a sima Canesten?

Figyelt kérdés
Nagyon viszketek ott lent. szerintetek ez gomba? És jó rá a sima Canesten?
2009. dec. 22. 18:21
 1/4 anonim ***** válasza:

mitértesz sima canesten alatt? a fehér tubusost amin piros csík van? ha azt akkor igen, az jó rá.

ha a kékre gondolsz, a canesten plusra az nemjó rá.

2009. dec. 22. 18:52
 2/4 anonim ***** válasza:
44%

Szia! Mivel a hüvelyben nyálkahártya van, nem bőr, ezért nem lehet bármit rákenni (több szívódik fel a kelleténél, vagy irritálja). Kérj a patikában Canesten kombit, abban van hüvelykúp plusz kenőcs.

Viszont nem biztos, hogy gombád van, amíg nem látott orvos. Én az ilyen dolgokat jobb szeretem az orvosra bízni.

Ha gomba, akkor kerüld a cukros ételeket, az is segít, hogy hamarabb elmúljon.

Jobbulást!

2009. dec. 22. 20:01
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem anno Canesten kúpot írtak fel rá, az jó volt, de a kenőcs ott alul olyan allergiát okozott,két hét kellett hozzá hogy a lehámlott bőrömet kamillateával helyrehozzam. De ez csak én voltam!!!!!
2009. dec. 22. 21:43
 4/4 anonim válasza:
neke spec nem volt jo rá én kaptam rá diflucant utána meg grapefrut cseppekt iszom és anti candida teát és azota lekopogom nem jött elö,pedig visszatérö volt,sok grapefruit cspp!
2009. dec. 25. 01:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!