Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van olyan nő akinek nem jön...

Van olyan nő akinek nem jön meg soha menstruációja?

Figyelt kérdés
Csak mert már 1 hét múlva leszek 18 és még mindig nem jött meg pedig már van régóta váladékom meg minden.
2009. dec. 22. 15:10
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%
menj nőgyógyászhoz!!!!!!
2009. dec. 22. 15:12
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy kórosan sovány/kövér? Egyébként már 15-16 évesen jó lett volna elmenni nőgyógyászhoz, hogy kiderítse az okát és orvosolja.
2009. dec. 22. 15:20
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan nő, igen, általában kromoszómahiba okozza. (Turner-szindróma pl) De nem kell a legrosszabbra gondolni, menj csak el egy nőgyógyászhoz, majd elvégeztet vérvizsgálatot, megnézi a hormonok szintjét, amiből ki fog derülni, miért került el téged eddig. Nyugi és bátorság!
2009. dec. 22. 15:26
 4/12 A kérdező kommentje:
nem normális a súlyom és februárban voltam és azt mondta hogy majd annak is eljön az ideje de nem nagyon akartam beszélgetni vele mert szívemből pofán vágtam volna mert nagyon idegesített ahogy tapizott az a perverz simogatta a seggemet meg minden szóval én oda vissza nem megyek.
2009. dec. 22. 15:28
 5/12 A kérdező kommentje:
mármint normális a súlyom nem vagyok se kövér se túl sovány.
2009. dec. 22. 15:29
 6/12 anonim ***** válasza:
Menj másik dokihoz, aki utána is jár annak, hogy mi ennek az oka. Nem jó ez így.
2009. dec. 22. 15:32
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
15:26-os vagyok. BASSZUS, hogy ilyen állatok vannak...nem csoda, hogy vannak nők, akik rettegnek nőgyógyászhoz menni. Akkor válassz egy magánorvost, neten utánaérdeklődhetsz, hogy a ti városotokban ki számít jónak. Mehetsz rendes nőgyógyászhoz is már, de olyanhoz is, akinek van gyermeknőgyógyász szakvizsgája. Használd a netet és keress egy rendes szakembert!
2009. dec. 22. 15:34
 8/12 anonim ***** válasza:
71%

Úristen :SS

én a helyedbe azonnal nőgyógyászhoz mennék...

bátorság kell hozzá!

sok sikert!

2009. dec. 22. 15:44
 9/12 anonim ***** válasza:

Hajdú-Biharban tudok jó dokit! Amugy ez már nem jó hogy még nem jött meg, uigy tudom 16évesen ha nem jön meg dokihoz kell menni, bár ha ennél a dokinál voltál....lesz@rja az embert.

Boldog Szülinapot előre is :-)!!!!!!!

2009. dec. 23. 08:26
 10/12 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat anyukámmal találtunk egy nő nőgyógyászt és már kaptunk időpontot gondolom ő nem fog nő létére tapizni meg a telefonba kedves hangja volt hozzá bátrabban fordulok.:)

Boldog karácsonyt és sikerekkel teli újévet kívánok mindenkinek. :)

2009. dec. 23. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!