Mit kéne tennem, hogy rendben legyen a ciklusom? Hormont nem akarok szedni.
2009. dec. 22. 12:25
1/6 anonim válasza:
Az Agnucaston tablettát próbáld ki. Nekem pontosra beállt tőle és agörcsölésem is megszűnt. Csak gógynövény van benne, semmi hormon.
2/6 anonim válasza:
bocsi,ez nem válasz lesz...és nem híztál a kapszulától??mennyi idő múlva hatott??recept nélkül kapható?drága?bocsi a sok kérdésért.
3/6 anonim válasza:
Nem híztam, mert nincs benne hormon, a gyógynövény meg nem hízlal. 2000 forint körül van, 30 szem, tehát egy havi adag. Minden nap egyet kell bevenni, mensi alatt is. Nekem kb. 2 hónap alatt hatott, a leírásában azt hiszem 2-3 hónapra írja az átlagot. De utána is szedni kell, legalább fél évig javasolta a dokim. Nekem nagyon bejött, azóta nem kellett görcsoldót sem bevennem, pedig volt hogy annyira szokott fájni, hogy dolgozni sem tudtam. Pontos is lett tőle, szóval nekem nagyon bejött. A nagyobb gyógyszertárakban lehet kapni, ahol nem, ott egy nap alatt meghozzák.
4/6 anonim válasza:
Igen, recept nélküli, ez lemaradt.
5/6 A kérdező kommentje:
köszi a választ. nekem sose voltak ilyen problémáim, csak fogamzásgátlót szedtem, kb fél éve abbahagytam, azóta 10 napokig megvan stb stb, úgyhogy ezért félek megint hormont szedni. azt még megmondod, mekkora ez a tabletta? nem túl nagy (a túl nagyot nehezen nyelem le :) )
2009. dec. 22. 12:59
6/6 anonim válasza:
Akkor ne csodálkozz. Sokaknak egy év-másfél is kell, mire a gyógyszer abbahagyása után helyreáll a ciklusuk. Amiatt nem szabad újra hormont szedni, hogy a hormonkiürülés után helyreálljon a ciklusod. Hormonproblémára hormont...:(
Pici a tabletta, biztos hogy nem lenne vele gondod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!