Lenne 1 cifra kérdésem. Ismerősöm mondta, hogy barátnője rosszul volt a mcdonald's-ban és a mozgáskorlátozott wc-re bementek ketten és szóltak érte, hogy mit csinálnak ott. Létezik, hogy ez igaz lenne?
Hát most, miért szólnának érte, ha bemegy 2 ember.
Rosszul érezte magát az egyik és bekísérte a másik és kész,nem?
De most, ezt nem bírom elképzelni és azért kérdezem.
Ha ilyen helyzetbe keveredek, akkor szóljak a pultnál, hogy rosszul van az ismerősöm és be-e mehetünk a mozgáskorlátozott wc-re?
Mert ha nem szólok akkor odajön és kopog vagy mi? O.o
De most ha pl. barátnőmmel vagy lány ismerősömmel kajálok és rosszul van, akkor én nem kísérhetem be a női mosdóba.
?
Értem :)
Akkor valószínű, hogy nem mondott hülyeséget ismerősöm, köszönöm azért.
Szerintem simán elképzelhető, hogy azt hitték, hogy mennek be dugni.
Nem azért, de ki tudja, hogy a McDonalds-osok mit látnak ott minden nap. Bizonyára nem csak az értelmiségi réteg jár be oda...
Szerintem is azért szóltak rájuk, mert azt hitték, hogy szexelni akarnak. Általában nem mennek be ellenkező neműek együtt a wc-be :) De nyilván nem csináltak ezzel semmi rosszat az ismerősödék, hiszen csak segíteni akart a barátnőjének, aki rosszul volt.
Egyébként nem tilos bemenni a mozgáskorlátozott wc-be, én már voltam többször is, amikor a simában nem volt hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!