Aki már nem szűz, annak minden esetben hüvelyi UH-t csinál az orvos?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 15. 06:46
11/24 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de nem az a kérdésem, hogy minden esetben készül-e uh, hanem az, hogy ha készül, az hüvelyi-e.
2014. ápr. 15. 13:39
12/24 anonim válasza:
Nekem a nőgyógyász még sohasem csinált hasi ultrahangot, hüvelyire több az esély, jobban lehet rajta látni a női szerveket. Nem kell amúgy tőle félni, igazán semmi kis vizsgálat.
13/24 anonim válasza:
Második vagyok, egy vizsgálaton belül ilyet is, olyat is.
14/24 anonim válasza:
Hüvelyit csak terhesség esetén, illetve ha komoly indok van rá.
15/24 anonim válasza:
Hüvelyit terhesség esetén??? Maximum az első hetekben,amikor még csak a petezsákot lehet látni vagy a magzat olyan kicsi,hogy a szívműködést még csak így lehet látni. Ez kb. a 7-8. hétig. Utána már csak nagyon indokolt esetben csinálnak terhességi hüvelyi UH-t. Általában hasi UH-t végeznek és akkor hüvelyit,ha a hólyag nincs eléggé tele,vagy ha nagyon hájas a hasfal. és nem lehet átlátni a kismedencét.
16/24 anonim válasza:
őő hát ha valamihez szükség van rá, akkor csinál, ha nem, akkor nem (?)
18/24 A kérdező kommentje:
Most komolyan ennyire hülyén fogalmaztam meg a kérdést? :D
Na mindegy, köszönöm a hasznos válaszokat, meg a többit is azért. :D
Majd megírom, mi volt, csüt-ön megyek dokihoz.
2014. ápr. 15. 23:15
19/24 anonim válasza:
Igen terhesség esetén nekem az elején csinált 2x is.
20/24 anonim válasza:
Ha az orvosnál vagy és UH-t csinálna, akkor 90%, hogy hüvelyit, mert arra jobban fel vannak készülve, értem ez alatt hogy sokkal olcsóbb mint a hasi UH készülék és a magán rendelőben azért csak azt szerzik be többnyire ami elkerülhetetlenül szükséges lehet. A többire ott van az állami rendelő/kórház, ugye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!