Tudnátok ajánlani jó, megbízható, kedves! Nőgyógyászt Budapesten?
Már az sem fontos hogy SZTK alapon dolgozzon, inkább fizetek, ha normális az orvos!
Az elvárásaim vele szembe, azok lennének, hogy:
- ha kérdezek valamit, válaszoljon, és ne csak orvosi nyelven, hanem úgy is hogy én is értsem
- ne legyen bunkó, ne szóljon be azért mert mondjuk túlsúlyos vagyok. Hisz nem ez a feladata.
- legyen legalább egy kicsit lelkiismeretes
Úgy érzem ezek nem olyan nagy elvárások. Már kivagyok az orvosoktól! 5 nőgyógyásznál voltam, de mind egytől egyig nagyon bunkó, durva volt. Legutóbb is a kacsát úgy kifeszítette, hogy azt hittem szétrepedek.
Bocsánat, kicsit hosszúra sikeredett itt a végén, csak még úgy fel vagyok dúlva, hogy miért ilyenek az orvosok?
Ha valakinek lenne jó, megbízható, lelkiismeretes orvosa, és megosztaná velem, azt nagyon megköszönném!!!
Őt nagyon tudom ajánlani, nagyon kedves, minden kérdésedre válaszol és tényleg törődik a betegeivel!
Ezen a klinikán viszont nagyívben kerüld Tahy Andrást, na ő egy tipikus sztk-s orvos, aki kikéri magának ha egynél több kérdést tesz fel neki a beteg. (15.000 Ft/negyedóráért teszem hozzá...)
Dr. Erdélyi Zsolt. Az Örs vezér terén rendel, nagyon cuki! Tesóm 6 hónapos terhes, amit egy ultrahang során az alábbi módon diagnosztizált dudorászva és kuncogva: Na lássuk azt a poca...HOPP, DE HISZEN ITT EGY BABA!...Nem, az csak egy folt..NEM, EGY BABA!
Bolond, de elismert, csak ajánlani tudom. Bármilyen kínos kérdéssel bizalommal fordulhatsz hozzá, mindenre válaszol.
Kedves utolsó válaszoló!
Dr. Erdélyi Zsoltnál mennyibe kerül egy vizsgálat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!