Van olyan 50 feletti nő, aki még rendesen menstruál?
Figyelt kérdés
Én 51 leszek februárban , és még mindig midnen hónapban pontosan megjön, rendesen. Pedig jó lenne ha már elmúlna2009. dec. 21. 15:06
1/10 anonim válasza:
anyukám 50 éves és neki sajnos össze vissza jön meg :/:S van hogy egy hónapban 2szer is, a doki azt mnodta neki hogy ebben a korban ez normális
de te se aggódj lassan majd csak elmúlik;)
2/10 anonim válasza:
az én mamám 75 éves és még mindig menstruál.
3/10 anonim válasza:
Én 49 éves leszek és még mindig rendesen minden hónapban megjön.
A nővérem, aki 2 évvel idősebb nálam, neki már 2 éve, egy epeműtét óta- nincs meg.
Ne várd, hogy elmúljon, mert utána jönnek a hőhullámok, alvászavar stb.
Szerintem az sokkal rosszabb. Ezen tul vagyok 5 nap alatt és a többi 25 napban semmi bajon.
4/10 anonim válasza:
Anyukám 62 éves, és még menstruál.
5/10 A kérdező kommentje:
15:15, és 20:59: ez most komoly? :O
2009. dec. 21. 21:19
6/10 anonim válasza:
20.59 vagyok. Miért ne lenne komoly? Ugyan nem általános, hogy valaki ennyi idősen még menstruál, de a dokija szerint nem számít ritkaságnak. Az ötvenes kolléganőim közül még mindegyik menstruál. Van két negyvenes évei végén járó, aki viszont már nem.
7/10 A kérdező kommentje:
Jó, csak azért 75 évesen kicsit durva....
2009. dec. 22. 11:23
8/10 A kérdező kommentje:
annyi ideig én nagyon ne szeretnék..
2009. dec. 22. 11:23
9/10 anonim válasza:
75 évesen!!!!az egy kicsit durva.biztos hormontartalmú gyógyszereket szed.
10/10 anonim válasza:
15:15-ös vagyok
igen télleg komoly!
és igen, elég sok gyógyszert szed, lehet attól van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!