Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 13 napja késik a menstruációm,...

13 napja késik a menstruációm, de ugye nem lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Szűz vagyok,16 éves.A barátommal pettingeltünk,de nem volt behatolás viszont fél percig kb a péniszét dörzsölte az én nemiszervemhez,de inkább a szeméremdombomhoz,nem a hüvely bemenetelhez.Nem ment el csak majd később,és akkor előváladék sem volt.Lhetséges igy a terhesség?Ugye nem?A melleim pár napja nagyon fájnak.

2014. ápr. 14. 12:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Behatolással együtt az előváladéktól teljesen simán lehet terhesség. Nem "nagyon kicsi" az esély, meg lehet nézni a megszakításos védekezés hatékonyságát mérő Pearl-indexet - nem jó, egyáltalán. Behatolás nélkül az előváladékkal valóban igen kicsi az esély a terhességre, de nem nulla. Biztatgathatod magad amivel akarod, de a tény, amihez alkalmazkodnod kell, akkor is következő: igen kicsi az esély, de nem nulla.

Menj el egy tesztért a legközelebbi DM-be és nyugtasd meg magad ahelyett, hogy rettegsz és naponta megkérdezed...

2014. ápr. 14. 13:54
 12/19 A kérdező kommentje:

Tudom,hogy nem 0.Ezzel tisztába vagyok.Viszont utánaolvastam elég sokat és elméletileg nagyon kicsi az esély,de nem lehetetlen,viszont még nem találkoztak ilyen esettel de nincs kizárva.

Még várok,a melleim nagyon fájnak.Ha nem jön meg ezen a héten,veszek egy tesztet.

2014. ápr. 14. 14:13
 13/19 anonim ***** válasza:
Azért nem jön meg, mert stresszelsz... beképzeled az egészet, kizárt, hogy terhes légy. pont.
2014. ápr. 14. 16:47
 14/19 anonim válasza:
Csinálj lécci egy tesztet, az véget vetne az aggodalmadnak! :)
2014. ápr. 15. 10:52
 15/19 anonim ***** válasza:
Egyetértek, 900 ft egy teszt, ennyit meg kell hogy érjen, hogy ne rettegj napról napra.
2014. ápr. 15. 12:11
 16/19 anonim ***** válasza:
Én patikában 350 forintért vettem:D
2014. ápr. 15. 15:45
 17/19 dododen válasza:

Ha nincsen párod és nem történt meg AZ,akkor nyugi nem lehet gyereked még. :)

(Ne félj)

2014. ápr. 15. 16:48
 18/19 dododen válasza:
Hopsz!Bocsi nem olvastam el az alsó szöveget.
2014. ápr. 15. 16:49
 19/19 KJUsul ***** válasza:
Mell fájdalom a havi közeledtét is jelezheti. A rendszertelenség még egy darabig fennállhat, a stressz is lehet rá hatással. Mindenképp csinálj tesztet, ha kiderül, hogy terhes vagy, még van időd cselekedni.
2014. ápr. 17. 12:09
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!