Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit csináljak hogyha nagy...

Mit csináljak hogyha nagy mennyiségű, büdös, csomós váladék van a bugyimban?

Figyelt kérdés
Nem csináltam semmit, de egyszercsak nagyon büdöset kezdtem váladékozni, és nem akar abbamaradni. A kis tisztasági betét nem ér ellene semmit. Úgyhogy rendes szárnyasat használok, de már kezd kidörzsölni.

2014. ápr. 13. 18:10
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem kell azt a kérdést feltenni, hogy "hol szedtem össze". A végbeled pár centire van a hüvelynyílásodtól, így a hüvelynyílás környékén bizony hemzsegnek a baktériumok. A hüvely normál flórája véd ezektől, de ha egy kicsit megbillen az immunrendszer, akármi miatt, akkor bizony máris kész a fertőzés. Az ilyen fertőzéseket 90%-ban nem a wc-n, nem piszkos kéztől, nem uszodában, hanem önnönmagától kapja el az ember.

Minden nő életében 100x átesik ilyeneken, menj nőgyógyászhoz minél előbb, ne halogasd! Hajrá!

2014. ápr. 13. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!