Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek hogy tovább nőjön...

Mit tegyek hogy tovább nőjön a mellem?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok. Nyáron lefogytam 65 kg-ról 56-ra sporttal meg egészséges étkezéssel. Tudom, hogyha fogyókúrázunk, akkor is előbb a mellből megy le, de én direkt figyeltem rá, hogy mindig egyek stb. és nem fogyókúra volt a cél, mert tudom, hogy fejlődő szervezetem van és nem egészséges, ha fogyókúrázok. Mégis az eddigi kicsi mellemből még kisebb lett. Magyarán mondva alig maradt. Ugye fog még ez nőni? Mit tehetnék, hogy ne maradjon ilyen kicsi?

Előre is köszi a válaszokat!

14/L

2009. dec. 20. 22:44
 1/3 anonim ***** válasza:
hacsak 14 vagy naná h fog még nőni. még bőven.
2009. dec. 20. 22:46
 2/3 Teszto ***** válasza:

Alapbol is fog nőni.

Kicsit zsirosabb táplálkozással lehet növelni.

Egyeseknek buza tabletta segitet de azt nem ajánlom mert nem éppen bizonyitott.

De 2 alkalmat 100% -ra mondok amikor még nöni fog, amikor elkezdesz sexuális életet élni és ezután amikor fogamzásgátlot kezdesz el szedni. Mindketö nyakon rugja a hormonalis rendszered.

2009. dec. 20. 22:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Várj 2-4 évet
2009. dec. 21. 01:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!