Onkológián is végzik a méhnyakrákszűrést?
Figyelt kérdés
Szeretnék elmenni szűrésre. Nőgyógyászatra, vagy onkológiára kérjek inkább időpontot?
Köszönöm a válaszaitokat!
2014. ápr. 12. 14:47
1/5 anonim válasza:
Elküldenének, ha csak nincs maszek orvosod. Nőgyógyásznál lehet rákszűrésre menni. Onkológia úgy is le van terhelve a betegekkel
2/5 A kérdező kommentje:
Egy kisebb városban lakom, ahol van egy rendelőintézet. Ami eléggé pang. Az onkológián alig szoktak ülni. Ezért gondoltam, hogy mivel ott is megcsinálják, lehet, hogy inkább oda kérek időpontot, mivel az ott dolgozó nő még kedves is:D
2014. ápr. 12. 15:16
3/5 anonim válasza:
Nem fognak ott szűrést csinálni, a nőgyógyász való arra.
4/5 anonim válasza:
10 éve én is az onkológián voltam méhnyakszűrésen, aztán megszűnt ez a szolgáltatás ott. Most már csak a nőgyógyászaton szűrnek.
5/5 anonim válasza:
próbáld meg, hivatkozz a doktornőre, esetleg vele is beszélhetnél elötte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!