Hogy kezelhetném itthon a hüvelyi fertözésemet, amig nem jutok el dokihoz?
Én külföldön élek, itt is vannak Canesten termékek, én duo-t próbáltam ki, krém volt és egy kapszula. Ez itt recept nélkül van, nézz utána, hogy otthon van-e ilyen.
Hasonló tüneteim voltak!
Ráadásul kétszer is kijött, először épp a nőgyógyász vette észre (tünete akkor még nem volt) és hat kúpot írt fel, végigcsináltam a kúrát, de nem volt elég, mert három hét múlva jelentkezett a gomba az összes tünetével.
Viszont ez a Canestenes megoldás segített, két nap múlva már semmi bajom sem volt és azóta sem köszönt vissza. Egyébként én is csak átmeneti megoldásként vettem, amíg nem jutok el dokihoz (szintén hétvége volt), de már nem is mentem végül.
Ha nincs, akkor megpróbálhatod a hüvelykúpot krémmel, vagy a legjobb, ha gyógyszerészt kérdezel.
Canesten kombit nem ajánlanám, én most kaptam, nem használt, visszamentem, másik orvos volt, és közölte hogy semmit sem ér, és kaptam másik gyógyszert... Most a 3nap helyett 15napig szenvedhetek vele :S
De mindenki döntse el melyik a jobb... :S
Szerintem minnél elöbb menj el orvoshoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!