12 éves vagyok 1-2 cseppvér van a bugyimon mi lehet?
Figyelt kérdés
még nem menstruáltam soha2014. ápr. 11. 15:24
11/16 anonim válasza:
Teljesen természetes, ha az elején csak pár csepp van.
12/16 anonim válasza:
gratulálok:)! én is12 vagyok nekem majdnem két éve megjött nekem ennyi sem volt csak reggel elmentem wcre és a papír véres lett
13/16 anonim válasza:
BRAVO! Nagylány lettél!!
Szólj anyudnak. Először lehet, hogy csak egy két csepp, de az is lehet hogy nagyon erős. Ne iszgulj akkor se, ha esetleg most néhány hónapig semmi se lesz, az is teljesen normális.
14/16 A kérdező kommentje:
egész napnem is volt még máma se ! anya azt mondta ez még nem jött meg
2014. ápr. 12. 08:04
15/16 anonim válasza:
Nekem ugy volt,hogy volt pár csepp majd több nem volt se az nap se a többi nap, viszont onnantól minden hónapban megjött a menstruációm, de akkor már rendes vérzéssel. Legyen mindig nálad csere fehérnemű és betét!
16/16 A kérdező kommentje:
most már 3 napja nincs
2014. ápr. 14. 07:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!