Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem megyek el?

Miért nem megyek el?

Figyelt kérdés
Van barátom,és természetesen élünk nemi életet.Nekem ő a 3madik barátom akivel le is fekszek az előző kettővel mindegyikkel csak egyszer-egyszer volt meg..A mostani barátommal már körübelül 10szer csináltuk különféle pózokban és különféle időkig eddig a leghosszabb 5és félóra volt, és nem mentem el egyszer sem.Ő persze igen de én nem. Miért???
2009. dec. 20. 19:04
 1/3 anonim ***** válasza:
passzolom..nekem 3 év nemi élet kellett hogy elmenjek.. pedig semmit nem cisnáltam másképp,az előző barátaimat is szerettem (de a mostanit a legjobban) . Egyaszer elmentem azota minden alkalommal. Segitenék ha tudnék,de fogalmam sincs nálam mi változott..
2009. dec. 20. 19:11
 2/3 anonim ***** válasza:
Ismerd meg a tested.. És mondd párodnak, hogymi lenne neked a jó.. Ha te se tudod :S Passzolok.. -> Anno énis ilyen cipőbe jártam :S S csak egy megértő pár kellett, aki előtt meg tudtam nyilni :) sok sikert a továbbiakban, pá
2009. dec. 20. 19:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Maszturbáltál korábban? Ha nem akkor ez természetes, hogy nem sikerül . Az, hogy jó legyen , az egy tanulási folyamat eredménye.A leghatékonyabban- magadon kellene segítened. Próbálkozz, hogy mi a jó neked.Egy türelmes figyelmes társ persze sokat segíthet.
2009. dec. 20. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!