Mensesem hiánya miatt lehet migrénem? Vagy valami más van a háttérben?
Figyelt kérdés
Szóval mindig rendszeresen megvolt.21 nap gyógyszer után mindig szombaton megjött,reggel 9kor.Azonban 24 évesen megszületett a nagy lányunk(4 éves) aki 2.5 évig szopizott,ezalatt 1szer volt meg. Majd jött a kistesó,akit megtartottunk és már ő is 1 éves,szopizik.Mensesem még nem jött meg azóta.Mióta szültem azóta hidegfront jön,elképesztő migrénem van. Fáj a fejem,hányingerem van. Tegnap elmentem a háziorvoshoz és erre gondol,hogy a menses hiánya miatt van. Adott laborba beutalót,azt hamarosan elintézem. Köszönöm hogy elolvastatok:)2014. ápr. 9. 11:42
1/3 anonim válasza:
Én a helyedben hagynám a csába a háziorvost! Mi jogon küld el vérvételre téged? Ez egy neurológiai kórkép, az lenne a dolga, hogy tovább küld egy neurológushoz minimum, vagy fájdalomambulanciára. Mit fog ő kezdeni a leletekkel? Semmit. Nem az ő kompetenciája.
2/3 A kérdező kommentje:
Évente 1szer elküld.S mióta szültem (kicsit) azóta nem voltam laboron.Egyébként megbeszéltük,hogy elmegyek fejfájásambulanciára. Vas szintet,pm-et néz.Nagyon jó doki.
2014. ápr. 9. 12:02
3/3 anonim válasza:
Kedves első!
Neked milyen végzettséged van, amivel egy szakvizsgás háziorvos kompetenciáját felül tudod bírálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!