Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Izzadós vagyok még odalent is...

Izzadós vagyok még odalent is egy kicsit, a kérdésem:hogy tudom felhelyezni ugy a tisztasági betétet hogy ne csússzon el, ne ragadjon össze?

Figyelt kérdés
2009. dec. 20. 10:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Úgy ahogy kell. Ráragasztod a bugyira és, ha ilyen gondod van akkor inkább szárnyasat vegyél :)
2009. dec. 20. 11:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen,szárnyas betétet tegyél mindenképp és én ilyenkor mensi alatt két bugyit szoktam felvenni.Egyet,amiben a betét van.Ez egy teljesen normál bugyi,a másik pedig egy kicsit erősebb derékban,olyan,ami tart.Persze kényelmes is legyen és nem cél,hogy elszorítsd mindened,a lényeg,hogy ez helyén tart mindent.Már évek óta így csinálom és még este sem ázom át,mert fix helyen tartja.
2009. dec. 20. 20:05
 3/5 anonim ***** válasza:
jó minőségű betétet vegyél, azok nem csúsznak el
2009. dec. 20. 20:08
 4/5 A kérdező kommentje:
Bocsii lehet kicsit félreirtam a kérdést,nem menstruációra,hanem csak fehér folyásra.bocsi.:$
2009. dec. 21. 14:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Tisztasági betétből is van gyenge minőségű (pl.Andi kb.120 Ft/20 db és már a ragasztócsík levételekor atomjaira hullik) illetve jobb. Válassz a jobbak közül és nem lesznek ilyen gondjaid. A jó nem feltétlenül méregdrága, pl az Aro(Metroban), az Aldi sajátja is nagyon megbízhatóan tapad. Még egy fontos tanács: ha izzadós vagy, pláne nem ajánlott a műszálas fehérnemű, de a betétek sem jól tapadnak rajta. Hordj pamutot.
2010. jan. 2. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!