Megteheti a nőgyógyász, hogy gyógyszerváltásra kényszerít?
Cypromixet szedtem 4,5 évig. Aztán a doki egy másikat írt fel, 3 hónapig szedtem de nem vagyok vele elégedett.
Nekem a Cypromix tökéletes volt, de a doki azt mondta nem írhatja ki...
De miért?!
Hát ez remek!
Cypromix előtt is volt 2 féle gyógyszer amit kaptam.. Ha most megint visszamegyek (kb 1,5 hét múlva) akkor kifog írni egy 5. félét...
Ez tényleg jobb mintha a Cypro-t szedném?
A nőgyógyász soha nem küldött még kivizsgálásra.
Egyszer a cyto vizsgálatnál azt állapították meg, hogy gyulladásban van valamim odabent. 3 hónap múlva derült ki, mikor mentem gyógyszert íratni. (Azt mondták levélben értesítenek ha baj van, emiatt nem kell visszamenjek hogy a leletemről érdeklődjek)
Menyi időnként kellene szünetet tartanom?
2 hónapja nem szedek semmit...
"Aknés az arcbőröm, ezért írták fel ezt. Szépen helyrejött az arcom. Mióta másikat szedek megint csúnya lett a bőröm :'("
Szerintem azért, mert nem a probléma okát keresték és orvosolták, hanem elnyomták a tüneteidet egy magas hormontartalmú szerrel.
Ahhoz tudám hasonlítani, mint amikor vezetés közben az autóban a műszerfalon kigyullad egy hibajelzés, és Te választhatsz a két lehetőség közül:
1) megkeresed / megkeresteted, hogy mi a gond, és megszerelik
2) kiveszed a kis izzót a hibát visszajelző lámpából, és megnyugodva autózol tovább, abban a tudatban, hogy most már minden rendben van
És ha nem akar kivizsgálni egyik orvos sem?
A 3 dokin kívül még van 1 magánorvos a városban, és ennyi...
Nem szabad magas hormontartalmú fogigátlót szedni sokáig!
1. Inkább az akne, mint a trombózis okozta halál! Ennél a tablettánál ez a veszély fenn áll
2. Ugye nem akarsz mellrákot kapni 40 évesen? A magas hormontartalmú készítményeknek ugyanis van ilyen kedves mellékhatásuk is.
Ne legyél buta a hiúságod miatt. Van más fajta gyógyszer, ami jó az aknéra, pl yadine. Ennek alacsonyabb a hormontartalma. Egyébként a helyedben inkább endokrinológust keresnék fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!