Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek ez normális?

Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés
Sziasztok!13 éves vagyok és most voltunk orvosi vizsgálatokon 158cm vok,42kg és 70/A-st hordok.És anyukám vett nekem ma egy 70/A-s melltartót de szorít hátul,viszont a elől meg nagynak tűnik.Akkor most B-st kellett volna választani??
2009. dec. 19. 23:13
 1/4 anonim ***** válasza:
50%
semmiképp nem kell B-s!a szám a hátad kerülete a cicid alatt, körben. a betű pedig maga a mellméret, tehát a kosáré. ha nagy az A, tehát a kosár, akkor nem hiszem hogy egyáltalán kellene melltartót hordanod még, mivel annál kisebb nincs! viszont 70nél nagyobb kellene, ha körbe szorít.
2009. dec. 19. 23:23
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia! az első válasz részben jó, de létezik AA kosaras (az A-nál kisebb) melltartó is. Ha csak azért hordasz melltartót, hogy ne látszódjon át a ruhán a cicid, hordhatsz tiniknek készült topot is (fehérnemű osztályon megtalálod bármely ilyen profilú üzletben.

Ha a hátadon szűk a 70-es, akkor próbálj fel egy 75-öst. A szám mindig a mellkasod kerülete a cici alatt.

2009. dec. 20. 10:04
 3/4 anonim ***** válasza:
az A a melled mérete. ha nagy, akkor minek neked melltartó? hordjál TOP-ot. ha a hátadat szorítja akkor valszeg nem 70-es, hanem 75-ös kéne, de 75-ös AA viszont nemigazán van. mivel ilyen paraméterekkel rendelkezők egyszerűen NEM HORDANAK még melltartót, de baromira felesleges.
2009. dec. 20. 11:22
 4/4 anonim ***** válasza:

szerintem 75 a st próbáld

de lehet hogy el van szabva a melltartó

2009. dec. 20. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!