Miért kellemetlen szagú a nemiszervem?
Figyelt kérdés
Sziasztok! már egy ideje érzem, más egyéb panaszom nincs, vagyis nem tudok róla. Csak annyi, hogy kellemetlen szaga van, mintha nem szoktam volna megfelelően ápolni. Naponta 1x mosom meg, és utána egyánltalán nem kellemetlen szagú, csak mondjuk pár órával rá. Ez mitől lehet? Válaszokat köszönöm:) viszkető, szúró érzések nincsenek, és egyéb más sincs. folyásom szokott lenni, nem sok, és nem is sárga, és az nem kellemetlen szagú, fehérkés színű.2014. ápr. 7. 19:56
1/5 anonim válasza:
Tudni kéne, hogy mit nevezel kellemetlennek... Ha csak simán a "punci" szagot, akkor azzal nem tudsz mit csinálni. De ha rohadó, vagy hal vagy stb szaga van akkor az fertőzés. Nekem gomba után volt büdös, de tényleg büdös halszagú volt nem pedig kicsit erősebb punci szaga. Lactofeel-ből már egy tubus helyrehozta.
2/5 anonim válasza:
Hány éves vagy? serdülő korban szokott lenni
3/5 A kérdező kommentje:
azt hol tudom beszerezni?
17:)
2014. ápr. 7. 22:47
4/5 A kérdező kommentje:
de ha fertőzésem lenne, akkor valószínű hogy hiába mosnám, nem mosnám, akkor is büdös lenne nem?! pl nekem fürdés után tényleg egyánltalán semmilyen szaga nincs. meg akkor gondolom más tünetek is lennének. intim törlőkendőt nem használok, de most szerintem elkezdem.
2014. ápr. 7. 22:49
5/5 anonim válasza:
Patikában betudod szerezni, 3000 forint körül van. Intim mosakodóval és törlőkendőkkel csak óvatosan. Ha tényleg büdös akkor nem árt inkább megnézetni orvossal (ha nem használ a lactofeel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!