Az osztályomból már mindenkinek van melle, csak nekem nincs. És cikiznek is miatta. Valami mellnöveló masszázs, torna?
Figyelt kérdés
13 vagyok.150 cm és 40 kg.Az osztályomból csak nekem nincs mellem.Pedig nem én vagyok a legkisebb.Az egyik osztálytársam tavaly még teljesen laops volt.Most meg kifele esik a melle.A fiúk az osztályomból "Oxigén"-nek csúfolnak.És nagyon idegesít...Valaki tudna ajánlani vmilyen mellnövelő masszázst,tornát?:(
Előre is köszönöm a normális válaszokat:)
2014. ápr. 7. 13:08
11/18 A kérdező kommentje:
Hordok melltartót,de egy kicsit nagy rám...És ha kitömöm a melltartót,lehajolok és belátnak?xd Akkor meg azért fognak csesztetni.
2014. ápr. 15. 17:58
12/18 anonim válasza:
Szerintem ne hordj olyan melltartót ami nagy rád... Egyszer én is vettem fel, és cikiztek. Nekem is van egy ugyanilyen osztálytársam, és hát nem nagyon bírjuk. Úszáson reggel lapos volt, délutánra meg 'megnőtt' neki. Inkább törődj bele, és vállald fel minthogy nagynak mutasd.
13/18 A kérdező kommentje:
Nem olyan nagy rám,hogy lóg rajtam meg ilyesmi,csak nem feszül annyira,max 2 mm :D
2014. máj. 19. 20:05
15/18 anonim válasza:
Milyen a melltartód? Attól is függ :)
16/18 A kérdező kommentje:
Miért érdekel a monogrammom? :)
Utolsó válaszoló: szivacsos...
2014. máj. 22. 12:48
17/18 anonim válasza:
Azért érdekel a monogrammod, mert kíváncsi vagyok hogy az osztálytársam vagy-e :)
18/18 A kérdező kommentje:
Üzibe elküldöm a monogrammom :)
2014. júl. 10. 14:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!