Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ma megjött. És én mindig...

Ma megjött. És én mindig nagyon rosszul viselem mikor megvan. Mindig rám jön a sírás. Nem baj ha éjszaka is nagyok átázik?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 6. 22:10
 1/7 A kérdező kommentje:
nagyon*
2014. ápr. 6. 22:11
 2/7 anonim ***** válasza:
37%

a sírástól vagy a vérzéstől?

Használj super tampont akkor nem ázol el vagy olyan betétet ami bírja.

Sírás ellen meg készíts be egy doboz zsepit

2014. ápr. 6. 22:18
 3/7 anonim ***** válasza:
41%
A menstruáció miatt miért kell sírni? Nem értem. Mert az, hogy fáj a hasad! fejed/ hátad/ melled előtte vagy menzesz alatt az oké, de a sírás?...
2014. ápr. 6. 22:45
 4/7 anonim ***** válasza:
37%

Ha a kérdező érzékeny típus, akkor bizony a menzesz alatt "indokolatlan" sírások rátörhetnek.

Nem baj, ha nagyon átázol, csak rohaudtul kellemetlen. Próbáltál többféle betétet? Tampon+betét kombó? Az talán megakadályozza a baleseteket.

Mennyi idős vagy?

2014. ápr. 6. 23:02
 5/7 A kérdező kommentje:
Tampont nem hasznalok. 15 vagyok
2014. ápr. 7. 06:59
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

A sírás nem baj, csak kellemetlen. Amúgy lehet normális, a hormonoktól van. Menstruáció alatt érzékenyebbek, sírósabbak, hisztisebbek, ingerültebbek a nők. Ebbe belefér a sírás és a dühösen kiabálás is. A férfiak gyakran mondják, ha egy nő látszólag indok nélkül sírni kezd, vagy hisztis, hogy "mivan, megjött?" És általában az illető hölgy tényleg menstruál.

Az erős vérzésre én a Mooncup intimtölcsért ajánlom. Nagyon klassz dolog. Én azt használom, és nagyon szeretem. :-) Így nem kell paráznod az átázás miatt.

2014. ápr. 8. 10:01
 7/7 anonim ***** válasza:
36%
A sírás ilyenkor előfordul. ..nem is ritkán...
2014. ápr. 8. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!