Ma megjött. És én mindig nagyon rosszul viselem mikor megvan. Mindig rám jön a sírás. Nem baj ha éjszaka is nagyok átázik?
a sírástól vagy a vérzéstől?
Használj super tampont akkor nem ázol el vagy olyan betétet ami bírja.
Sírás ellen meg készíts be egy doboz zsepit
Ha a kérdező érzékeny típus, akkor bizony a menzesz alatt "indokolatlan" sírások rátörhetnek.
Nem baj, ha nagyon átázol, csak rohaudtul kellemetlen. Próbáltál többféle betétet? Tampon+betét kombó? Az talán megakadályozza a baleseteket.
Mennyi idős vagy?
Szia!
A sírás nem baj, csak kellemetlen. Amúgy lehet normális, a hormonoktól van. Menstruáció alatt érzékenyebbek, sírósabbak, hisztisebbek, ingerültebbek a nők. Ebbe belefér a sírás és a dühösen kiabálás is. A férfiak gyakran mondják, ha egy nő látszólag indok nélkül sírni kezd, vagy hisztis, hogy "mivan, megjött?" És általában az illető hölgy tényleg menstruál.
Az erős vérzésre én a Mooncup intimtölcsért ajánlom. Nagyon klassz dolog. Én azt használom, és nagyon szeretem. :-) Így nem kell paráznod az átázás miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!