Mivel, hogyan szőrtelenítsem magam?
Lány létemre szőrös a hasam és a combom is meg dúsabb a szőrzetem a lábamon is (voltam már orvosnál). Borotvát használok, párszor epiláltam a bokámtól a térdemig de azt nem bírom, ezért ott is borotválom. Nagyon hamar visszanő így meg a hasamon borotválás után is lehet érezni, hogy borotválom és még kicsit ki is pattog. Kozmetikushoz nem akarok menni mert nagyon szégyellem még anyukám előtt is. Mit tegyek?
17/L
AZ epiláláshoz hozzá fogsz szokni, és hsa rendszeresen csinálod, egyáltalán nem fog fájni.
Ha eleinte elviselhetetlen, recept nélkül lehet Lidocain krémet kapni, de vigyázz a használatával, a megengedett mennyiséget ne lépd túl.
Nem mindenki szereti a kopasz testet, ne tulajdonits neki nagyobb jelentőséget, mint amivel bir. EGyébként meg
nyugodtan menj kozmetikushoz, nem Te leszel az első, akinek gyantázzák a lábát! nem kell ezt szégyenleni. ne viccelj!
doki nem tud erre mint mondani.
ha hormonrendszeredben ha nincs hiba, akkor marad a gyanta. meg lehet szokni.
mondjuk fazon, és hónalj gyantától nekem hajam égnek állt, igy fazon maradt olyannak mint amilyen, hónalj gyanta helyett meg időnként borotva :-)
Szerintem próbáld ki a szőrtelenítőkrémet. :)
Ha pedig kipattog, kend be alaposan testápolóval. :)
Oké.
A szőrtelenítő krémnek nem olyasmi a hatása mint a borotvának?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!