A hüvelygombának mik az előjelei? Mivel lehetne kezelni?
Viszketés, fehér-sárga túrószerű bőséges folyás, nyálkahártyák égő, fájó érzése.
A legjobb orvoshoz menni, mert az erre használatos készítmények vényköteles gyógyszerek.
nem az előző vagyok de én is voltam ilyen helyzetben sőt szerintem minden nő és semmi pánik behivank vagy bemész megkérdezik mi a panasz elmondod és ha régóta van vagy már nem vagy szűz vagy a mensijeid késnek meg ienek meg vizsgál.
De nem kell félni tőle nekem mindneki aszt mondta hogy a citologiai vizsgálat fáj ...asztán sehol semmi nem is éreztem csak elöször voltam vizsgálaton maga tudat volt szar ennyi de ha nincs nagy baj ha nem rég óta van akkor vegyél gyógyszertárit de ha már több hónap vagy hete akkor gyorsan menj el mert mint tudom késöbb nem lehet babád ha elerjed szia és jó gyógyulgatást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!