Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A női nemi szervemen egy...

A női nemi szervemen egy furcsa dolgot fedeztem fel, mi lehet az?

Figyelt kérdés
A Női nemi szervemen a nagyajakon egy dudor jött létre. Először csak egy kemény dudor ami fáj ha megnyomom. Aztán megnő. és egy idő után kb 2 hét. egy pattanásszerű dolog lesz. fehéres sárgás teteje lesz majd ha kinyomom genny jön ki belőle. Szerintem legalábbis az. Már egyszer volt ilyenem,akkor kinyomtam és nem szóltam senkinek mert szégyelltem. 18 éves lány vagyok. Nem tudom hogy mit mondjak a barátomnak,miért nem szexelhetünk. És nem tudom hogy mi ez és mit csináljak???
2014. ápr. 5. 14:53
 1/7 A kérdező kommentje:
Nőgyógyászhoz semmiképp sem szeretnék menni!
2014. ápr. 5. 14:59
 2/7 anonim ***** válasza:
Akkor menj urológushoz. Lehet egy fertőzés, amivel megfertőzheted a partneredet is, és 1-2 hét alatt gyógyítható. Így meg várhatsz hónapokig, és ki tudja, javul-e addigra, vagy csak tünetmentes leszel, de attól még fertőző, és idővel újra visszakapod a párodtól.
2014. ápr. 5. 15:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Kelés = pattanás, csak nagyobb. Lehet, hogy szőrbenövéstől van.
2014. ápr. 5. 15:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Betadinnal kenegesd be, ott is lehet, pattanás, szőrtüszőgyulladás, mirigy eltömődése, stb. Ha nem múlik, vagy rosszabbodik, akkor menj el orvoshoz.
2014. ápr. 5. 15:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Lehet szőrtüszőgyulladás vagy akár verejtékmirigy gyulladás is. Ne aggódj, el fog múlni! Betadinnal kezeld és tartsd tisztán. Ennyi.
2014. ápr. 5. 17:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Sima pattanas, nem kell vele sehova menni. Es ettol meg dughattok. Vagy mondjad neki h ne nyaljon ki, vgy mondd meg neki h ez a helyzet.
2014. ápr. 5. 19:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Bírom ezt a "nőgyógyászhoz semmiképpen nem szeretnék menni" dumát .." Miért???18 éves vagy és még soha nem voltál? Hát nagyon nem ártana elmenned.
2014. ápr. 5. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!