Felfázás vagy vesemedence gyulladás?
Sziasztok!
Ma reggel úgy keltem, hogy csíp, fáj a pisilés, kicsit narancssárgás is volt, a hólyagom meg a derekam is picit fájt (bár nem az az igazán szúró fájdalom, hanem csak ilyen tompa nyomás érzés). Már megittam jó sok vizet, 2 bögre zöld teát, meg most ittam meg egy bögre Bio Tőzegáfonyás teát. Azóta már rengeteget jártam wc-re, de most már nem csíp, csak egy kicsit utána, a színe is szinte teljesen átlátszó. A hólyagomnál meg a derekamnál érzem még azt a kis fájdalmat/nyomás érzést...
Szerintetek ez csak egy sima felfázás, vagy vesemedence gyulladás? :/
Nincs olyan, hogy sima felfázás! A hólyaghurut mindig fertőzés, leginkább bakteriális. Antibiotikumot kell rá szedni, mert pontosan ez okozza a vesemedencegyulladást. Ez utóbbinak tünete magas láz, erős derékfájás.
A tea önmagában nem elég, gyógyszer kell rá. Menj háziorvoshoz, vagy urológushoz haladéktalan. Egy nap is sok idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!