Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Két és fél éve megvan a...

Két és fél éve megvan a menstruációm, 16 éves vagyok, de még nem állt be! El kéne újra mennem nőgyógyászhoz, ha ez ez folytatódik? Vagy ne is várjak vele? Még szűz vagyok!

Figyelt kérdés
2007-be egy teljes hónapot kimaradt! és most is júliusban még enm jött meg... Az előzötől már elmúlt 42 nap. A panaszok (görcs, ingerültség, fejfájás, stb. ) vannak, mint minden menstruálás előtt, de még mindig semmi... Sajnos minden alkalommal úgy jön meg, hogy fetrengek a görcsöktől, ami 5 percnél nem tart tovább, de szörnyü... Mozdulni sem tudok! Olvastam több oldalon, hogy 16éves korra bekell állnia, de nekem még nem állt be! és azt is olvastam, hogy 28-35 napig normális ha megjön! Töbször is volt, hogy 35-nél több nap után jött meg! és azt is olvastam, hogy 3-7 napig tarthat a vérzés, és nekem mindig 8-9 napig tart! Néha 5-7 napos csak. Kezdek aggódni! Elkéne mennem nőgyógyászhoz? Voltam már nőgyógyásznál fél éve kb. petefészek körüli fájdalmakkal! Kaptam egy intim mosakodógélt, hogy azzal fürödjek, és egy kenőcsöt, kentem is, mosakodok is vele!
2008. júl. 24. 19:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem menj el. Maximum azt fogja mondani, hogy ne aggódj, a te korodban előfordul az ilyesmi. De a bizonytalanságnál minden jobb szerintem.

Azt javaslom, hogy magánrendelésre menj, ott megértőbbek, mint az esztékában...

2008. júl. 24. 19:26
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen hogy válaszoltál!:) elmegyek szerinteem minél előbb... mondjuk félek xD de muszály! :S
2008. júl. 24. 19:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem is menj el a dokihoz. Esetleg kérdezősködj az ismerőseid között, hátha tud valaki egy jó nőgyógyászt. Szerintem oda senki sem jár szívesen, de ha találsz egy olyan dokit, aki rendes, akkor nem lesz olyan rossz. Inkább most derüljön ki, hogy mi a bibi, mint később. Sok sikert. :)
2008. júl. 25. 20:37
 4/4 A kérdező kommentje:
igen,oké,köszönöm! :) Amúgy voltam már Sárbogárdon nőgyógyásznál, és ott aranyos a pasi... uh.szerintem oda vissza megyek!! Mindenestere köszi a segítséget!!
2008. júl. 25. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!