Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Volt valakinek hasonló ciklusz...

Volt valakinek hasonló cikluszavara?

Figyelt kérdés

Jó pár hónapja elmentem nőgyógyászhoz menzesz késéssel, vizsgálatok után sem mondott semmi konkrétat h miért lehet, majd felírt E-vitamint ami nem jött be, aztán Norcolut-ot, ettől rendesen meg is jött, aztán felírt Mistral fogamzásgátlót is. Aztán leálltam vele mert nagyon nem vagyok oda a fogamzásgátlókért, teljesen bevált az óvszer és a Pharmatex is. Szóval abbahagytam 2 hónap szedés után.

Most meg lassan 4 hónapja semmi, a nőgyógyász pedig már nem rendel. Szerintetek várjak h megjöjjön? Olvastam h ez tini korban még teljesen normális. Tapasztalatok?

2014. ápr. 3. 21:37
 1/2 A kérdező kommentje:
Igazából azon stresszelek h elmennyek vagy ne mennyek nőgyógyászhoz ilyen sok idő múlva, ki is várhatom h megjöjjön de ha megyek akkor meg megint felírnak hormon tablettát és iszonyúan sok lesz a vérzés, aztán meg vagy beválik vagy nem.
2014. ápr. 3. 21:54
 2/2 kiskakas válasza:

Először is:menjek, nem mennyek.

Másodszor:szerintem menj el nődokihoz!

2014. ápr. 4. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!