Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nektek ha benyúltok jo melyre...

Nektek ha benyúltok jo melyre magatoknak akkor milyen valadék jön ki? Ugyanolyan a szaga mint ami a bugyin van? Mert nekem nem.

Figyelt kérdés

Legyszi tudom, eleg perverznek tunhet a keres... de az a bajom, hogy miota nem oblitgetem a huvelyem (mert felevente mindig fertozesem lett es lehet h ettol) azota ha felnyulok eleg budos, suru valadekot szedek ki, de a bugyimon ugyanolyan normalis a szaga mint barmikor. Nem emlekszem, leheg regen soha nem szagoltam meg, lehet h regen is ilyen budos volt? Ez nem folyik ki a bugyimra, csak ha felnyulok jo melyen es kiszedem...

Egy hete voltam orvosnal, o azt mondta hogy gomba , canestent irt fel (de akkor tobb tunet is volt) most mar semmit tunet csak ez amit fentebb leirtam. Menjek orvoshoz megint?

2014. ápr. 2. 15:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem kéne büdösnek lenni.
2014. ápr. 2. 15:40
 2/11 anonim ***** válasza:
Menjél dokihoz, nem vagy még kikezelve.
2014. ápr. 2. 15:44
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Na most ment el a kedvem a nőktöl, köszi...
2014. ápr. 2. 15:48
 4/11 A kérdező kommentje:

[link]

Bár itt nézem a 15 nap utáni képeket, nekem is ilyen tehát elvileg maga a váladék az normális. De a szaga akkor sem tetszik..

2014. ápr. 2. 15:51
 5/11 A kérdező kommentje:
De nem mondtátok, hogy nektek ugyanolyan szagú-e a belső váladék is mint ami kijön...
2014. ápr. 2. 15:54
 6/11 anonim ***** válasza:
Igen, ugyanolyan.
2014. ápr. 2. 16:00
 7/11 A kérdező kommentje:
És tényleg ki is próbáltad, vagy most csak rávágod, mert gondolod, hogy tényleg ugyanolyan. Ha nem szagolgatod nem baj, de akkor ne ird le, hogy ugyanolyan mert ez nekem fontos.
2014. ápr. 2. 16:01
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerinted ha nem írnék igazat, akkor mi a fenének írkálnám?????????
2014. ápr. 2. 16:02
 9/11 A kérdező kommentje:
Jolvan nyugodj már meg, de nem mondhatod, hogy nincs ezen az oldalon sok szemét ember, aki csak úgy irkál....
2014. ápr. 2. 16:10
 10/11 anonim ***** válasza:
50%

ha ennyire nem bízol az ide író emberekben, akkor menj és keress másik orvost

itt nincs nőgyógyász, nem értem, mit vársz...

2014. ápr. 2. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!